Να στείλετε μήνυμα
Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd.
Σπίτι >
Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το προϊόν μας στην ενότητα της ασφάλειας, περιβαλλοντικός και άνετος. Χρησιμεύουμε να προσκρούσουμε θετικά στις ζωές άλλες. Χτίζοντας έναν αρμονικό ζωτικό χώρο, χτίζοντας την ασφάλεια, οικοδόμηση πράσινη, καλύτερη για σας και το περιβάλλον.

  • Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής , Εξαγωγέας
Εμπορικά σήματα: TPA-κατοικία
Αριθ. των υπαλλήλων:: 100~120
Ετήσια πωλήσεις: 5000000-6000000
Έτος που καθιερώνεται: 2010
PC εξαγωγής:: 60% - 70%
Εισαγωγή

Co. τεχνολογίας οικοδομικών υλικών TianPuAn, ΕΠΕ, γνωστό επίσης όπως (κατοικία TPA) οι ενάρξεις ιδρύονται το 2010. Από τότε, είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής του κτηρίου δομών χάλυβα, του σπιτιού εμπορευματοκιβωτίων, του προκατασκευασμένου σπιτιού, των κιγκλιδωμάτων, της ελαφριάς βίλας χάλυβα, της επιτροπής σάντουιτς, και του σχεδιασμένου περίγραμμα χάλυβα με την πιστοποίηση ISO9001&SGS. Διοργανώνουμε δύο εργαστήρια παραγωγής με μια συνολική έκταση των εγκαταστάσεων μετρητών 20,000sqare και εξοπλισμένος με μια αυτόματη ψεκάζοντας γραμμή. Η ικανότητά μας είναι περίπου ετήσια παραγωγή 1000,000 τετραγωνικών μέτρων.

Για αυτά τα έτη, έχουμε μια καλή ομάδα που επάγγελμα στο σχέδιο, εγκατάσταση, και εξαγωγή στο oversea επιχειρησιακό τομέα. Πιστεύουμε βασισμένος σε αυτό που έχουμε κάνει σε εσωτερικό, μπορούμε να κάνουμε τις καλύτερες δομές χάλυβα, τα prefab σπίτια, τις ελαφριές βίλες χάλυβα, τα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων, τα κιγκλιδώματα, τα παράθυρα, και τις πόρτες σε όλο τον κόσμο.

Η ποιότητα είναι το ίδρυμα της επιτυχίας και η καινοτομία είναι η πηγή ανάπτυξης. Η μοναδική διαδικασία μας αφιερώνεται στο σχεδιασμό μιας όμορφης, ασφαλούς, ευρύχωρης θέσης για σας. Φέρνουμε τον ενθουσιασμό μας και προσπαθούμε να τον κάνουμε να συμβεί!
 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Το όραμά μας: Για να είναι ο σφαιρικός ηγέτης στις prefab βιομηχανίες κατοικίας.
Η αποστολή μας: Το οικιστικό διάσημο εμπορικό σήμα, αναπτύσσει τις διαφοροποιημένες βιομηχανίες.
Το πνεύμα μας: Τιμιότητα, ρεαλιστική, εξερεύνηση, καινοτομία
Η υπηρεσία μας: Μπορούμε να παρέχουμε την πείρα εγχώριου σχεδίου, γνώση κατασκευής που πρέπει να χτίσετε το σπίτι συνήθειάς σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Σας βοηθάμε για να επιτύχουμε την ισορροπία μεταξύ της ποιότητας, της λειτουργίας, και των δαπανών. Οι θετικές υπηρεσίες πώλησης και μεταπωλήσεων πάντα καλά αξιολογούνται.

Service

Εστιάζουμε στην παραγωγή της επί παραγγελία οικονομικής και φιλικής προς το περιβάλλον prefab κατοικίας δομών χάλυβα. Με την ειδικευμένη τεχνολογία, την επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού και την υψηλής ποιότητας ομάδα οικοδόμησης αναλήφθείες εκατοντάδες της prefab παραγωγής και της εγκατάστασης κτηρίων, πήραμε το συνεπή υψηλό έπαινο των πελατών.


Επαγγελματική υπηρεσία σχεδίου
Η ομάδα σχεδίου μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών μας, και να εκδιώξει τουλάχιστον 10 νέα μοντέλα κάθε μήνα. Μπορείτε προσωποποιώντας το σπίτι σας για την παροχή μας περιοχή σπιτιών, πόσοι το πάτωμα και οι κρεβατοκάμαρες, η πολυτέλεια ή κανονικά, ή το configuation χαμηλότερου κόστους εμείς μπορούν να σύρουν τα σχέδια αναλόγως.

Υπηρεσία εγκατάστασης
Γενικά, αναφέρουμε την τιμή είμαστε αμοιβή εγκαταστάσεων αποκλειστική. Θα παράσχουμε τη λεπτομερή απεικόνιση σύροντας σε σας. Εάν είναι απαραίτητο, θα αποστείλουμε το μηχανικό που καθοδηγεί στην περιοχή. εντούτοις, η αμοιβή θεωρήσεων, αεροπορικά εισιτήρια, acctoommodation, αμοιβές θα είναι στον απολογισμό του αγοραστή.

Υπηρεσία μεταφορών
μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία μεταφορών εάν είναι απαραίτητο. Συνεργαστήκαμε με εκείνες τις ναυτιλιακές εταιρίες που μπορούν να προσφέρουν την καλή υπηρεσία αποστολών για να εξασφαλίσουν εγκαίρως ETD και ETD. Και μας ο πράκτορας και το ρυμουλκό εκτελωνισμού είναι μπορούν επίσης να εμπιστευθούν.

 

Ιδιωτικές κατασκευαστικές υπηρεσίες (cOem)
Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να παραδώσουμε υψηλό - σύστημα οικοδόμησης ποιοτικών μετάλλων με το εμπορικό σήμα σας.

 

Ιδιωτικές υπηρεσίες ετικετών
Προωθήστε το όνομα και το εμπορικό σήμα επιχείρησής σας ως τοπ πόρο για τα κτήρια οικονομικώς αποδοτικών, ποιοτικών μετάλλων.

Ιστορία

Μπορούμε να παρέχουμε την πείρα εγχώριου σχεδίου, γνώση κατασκευής που πρέπει να χτίσετε το σπίτι συνήθειάς σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Και σας βοηθήστε για να επιτύχετε την ισορροπία μεταξύ της ποιότητας, της λειτουργίας, και των δαπανών. Χάρι στη διοικητική ομάδα που αποτελείται από τους εμπειρογνώμονες και τους επιχειρησιακούς επαγγελματίες της βιομηχανίας 60 υπάλληλοι, η επιχείρηση έχει κρατήσει σταθερά να αυξηθεί για αυτά τα λίγα έτη. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της πρώτης τάξεως ποιότητας και των επαγγελματικών υπηρεσιών πωλήσεων τους σε όλους πελάτες μας. Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο όπως η Ανγκόλα, Παλάου, Μαλδίβες, Αιθιοπία, Τανζανία, οι Καραϊβικές Θάλασσες, Νότια Αφρική, Αυστρία, U Α Ε, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Βιετνάμ, Περού, Αυστραλία, Κύπρος.

Η ομάδα μας

Το τμήμα ομάδων μας

 

1. Γενικός διευθυντής-(1 άτομο)

2. Amin. Τμήμα-(1 άτομο)

3. Τμήμα αλάτων-(πρόσωπο 10)

4. Τμήμα σχεδίου-(πρόσωπο 8)

5. Τμήμα αγορών-(πρόσωπο 2)

6. Τμήμα παραγωγής-(πρόσωπο 30)

7. Ποιοτικό τμήμα-(πρόσωπο 2)

8. Τμήμα αποθηκών εμπορευμάτων-(πρόσωπο 2)

9. Τμήμα χρηματοδότησης-(πρόσωπο 2)

 

Σύνολο: πρόσωπο 58

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

+86-13929163028
Πόλη Lishui, περιοχή Nanhai, Foshan Guangdong, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε