Αρχική Σελίδα

Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Co. τεχνολογίας οικοδομικών υλικών TianPuAn, ΕΠΕ, γνωστό επίσης όπως (κατοικία TPA) οι ενάρξεις ιδρύονται το 2010. Από τότε, είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής του κτηρίου δομών χάλυβα, του σπιτιού εμπορευματοκιβωτίων, του προκατασκευασμένου σπιτιού, των κιγκλιδωμάτων, της ελαφριάς βίλας χάλυβα, της επιτροπής σάντουιτς, και του σχεδιασμένου περίγραμμα χάλυβα με την πιστοποίηση ISO9001&SGS. Διοργανώνουμε δύο εργαστήρια παραγωγής με μια συνολική έκταση των εγκαταστάσεων μετρητών 20,000sqare και εξοπλισμένος με μια αυτόματη ψεκάζοντας γραμμή. Η ικανότητά μας είναι περίπου ετήσια παραγωγή 1000,000 τετραγωνικών μέτρων.

Για αυτά τα έτη, έχουμε μια καλή ομάδα που επάγγελμα στο σχέδιο, εγκατάσταση, και εξαγωγή στο oversea επιχειρησιακό τομέα. Πιστεύουμε βασισμένος σε αυτό που έχουμε κάνει σε εσωτερικό, μπορούμε να κάνουμε τις καλύτερες δομές χάλυβα, τα prefab σπίτια, τις ελαφριές βίλες χάλυβα, τα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων, τα κιγκλιδώματα, τα παράθυρα, και τις πόρτες σε όλο τον κόσμο.

Η ποιότητα είναι το ίδρυμα της επιτυχίας και η καινοτομία είναι η πηγή ανάπτυξης. Η μοναδική διαδικασία μας αφιερώνεται στο σχεδιασμό μιας όμορφης, ασφαλούς, ευρύχωρης θέσης για σας. Φέρνουμε τον ενθουσιασμό μας και προσπαθούμε να τον κάνουμε να συμβεί!
 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Το όραμά μας: Για να είναι ο σφαιρικός ηγέτης στις prefab βιομηχανίες κατοικίας.
Η αποστολή μας: Το οικιστικό διάσημο εμπορικό σήμα, αναπτύσσει τις διαφοροποιημένες βιομηχανίες.
Το πνεύμα μας: Τιμιότητα, ρεαλιστική, εξερεύνηση, καινοτομία
Η υπηρεσία μας: Μπορούμε να παρέχουμε την πείρα εγχώριου σχεδίου, γνώση κατασκευής που πρέπει να χτίσετε το σπίτι συνήθειάς σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Σας βοηθάμε για να επιτύχουμε την ισορροπία μεταξύ της ποιότητας, της λειτουργίας, και των δαπανών. Οι θετικές υπηρεσίες πώλησης και μεταπωλήσεων πάντα καλά αξιολογούνται.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Μπορούμε να παρέχουμε την πείρα εγχώριου σχεδίου, γνώση κατασκευής που πρέπει να χτίσετε το σπίτι συνήθειάς σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Και σας βοηθήστε για να επιτύχετε την ισορροπία μεταξύ της ποιότητας, της λειτουργίας, και των δαπανών. Χάρι στη διοικητική ομάδα που αποτελείται από τους εμπειρογνώμονες και τους επιχειρησιακούς επαγγελματίες της βιομηχανίας 60 υπάλληλοι, η επιχείρηση έχει κρατήσει σταθερά να αυξηθεί για αυτά τα λίγα έτη. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της πρώτης τάξεως ποιότητας και των επαγγελματικών υπηρεσιών πωλήσεων τους σε όλους πελάτες μας. Έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο όπως η Ανγκόλα, Παλάου, Μαλδίβες, Αιθιοπία, Τανζανία, οι Καραϊβικές Θάλασσες, Νότια Αφρική, Αυστρία, U Α Ε, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Βιετνάμ, Περού, Αυστραλία, Κύπρος.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : TPA-κατοικία

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις